Nieuwe fotograaf bij Wanderwall, by Celine: Paulien van Beusekom

Nieuwe fotograaf: Paulien van Beusekom

Interview met NIkki Battes
Nieuwe fotograaf: Nikki Battes
August 25, 2017
Interview met Danaë Evers
Nieuwe fotograaf: Danaë Evers
September 26, 2017

Nieuwe fotograaf: Paulien van Beusekom

Paulien van Beusekom - Magical Pink

YEAH! We hebben weer een nieuwe fotograaf erbij: Paulien van Beusekom! Paulien legt vast wat een ander vaak ontgaat. Daarnaast is ze ook interieurstylist en weet dus precies hoe fotografie je interieur kan versterken.

 

Wat voor soort fotograaf ben je?

Ik leg graag vast wat een ander ontgaat. Vaak zijn dit de kleine, gewone dingen.

 

Welke 3 woorden omschrijven jou het beste?

Ik ben eerlijk, beschouwend en impulsief.

 

Hoe ben je met fotograferen begonnen?

Heel erg lang geleden. Met mijn Nokia die ik kocht van de enige spaarcentjes die ik nog had. Misschien daarvoor al wel, met elke camera die voorhanden was.

 

Wat voor onderwerpen fotografeer je het liefst?

Ik zie in heel veel moois om mij heen de schoonheid. Vooral ook datgene wat op een bepaalde manier rust uitstraalt.

 

Wanderwall presents Paulien van Beusekom - Waving Botanical Greens

Paulien van Beusekom – Waving Botanical Greens

 

Wat is je mooiste foto en waarom?

Ik heb geen één mooiste foto. Mijn mooiste foto’s zijn beelden die op mijn netvlies staan, ik zo uit kan tekenen of beschrijven of waarmee een bepaald moment is vastgelegd voor de rest van mijn bestaan. Dat hoeft echt niet persé een waanzinnig moment te zijn geweest in de grootste zin van het woord. Juist de allerkleinste zijn de allermooiste.

 

Welke fotografen inspireren je?

Mode- en straatfotografie vind ik prachtig om uren naar te kijken en mij ook door te laten inspireren. Ed van der Elsken, Inez & Vinhoodh, Peter Lindbergh, Helmut Newton. Maar ook Steve McCurry, William Klein, Vivian Maier en de stapel fotoboeken groeit gestaag.

 

Wat doe je als je niet aan het fotograferen bent?

Ik styleer interieurs, doe aan yoga en vind het leuk om te koken.

 

Wat vind je een mooie spreuk of gezegde welke op jou van toepassing is?

I can’t think of any better representation of beauty, than someone who is unafraid to be herself.

 

BEKIJK DE FOTO’S VAN PAULIEN

Celine van den Brink
Celine van den Brink
I’m a Dutchie with a big passion for photography. I founded Wanderwall in 2015. The idea was born when I was looking for an authentic, honest and inexpensive art photograph, but couldn’t find it. When I unexpectedly moved with my husband from Amsterdam to Marseille in January 2015, I suddenly had the time to further develop my idea and start the business.