Nieuwe fotograaf bij Wanderwall, by Celine: Nikki Battes

Nieuwe fotograaf: Nikki Battes

YEAH! We hebben weer een nieuwe fotograaf erbij: Nikki Battes! Nikki, een van de jongste deelnemende fotografen, is zowel visagiste als fotografe. Dat resulteert natuurlijk in mooie esthetische foto’s. Wat houdt haar verder nog bezig op het gebied van fotografie?

 

Wat voor soort fotograaf ben je?

Mijn passie ligt in zowel in de visagie als fotografie en daarom is het esthetische aspect in mijn werk heel herkenbaar.

 

Welke 3 woorden omschrijven jou het beste?

Ik ben eigenwijs, creatief en nieuwsgierig.

 

Hoe ben je met fotograferen begonnen?

Ik zat op een democratische school in Breda en ik kon les nemen bij een professionele fotografe. Om te beginnen hebben we fotoshoots gedaan met modellen. Soms deed ik zowel de visagie als de fotografie.

 

Wat voor onderwerpen fotografeer je het liefst?

Ik vind een hoop onderwerpen leuk om te fotograferen, maar het liefste fotografeer ik objecten die een mens presenteren zoals poppen en paspoppen.

 

Wanderwall presents Nikki Battes - Clone

Nikki Battes – Clone

 

Welke fotografen inspireren je?

Ik vind het werk van Imogen Cunningham, Dorothea Lange, Anton Corbijn en Lucia o’Conner-McCarthy erg mooi.

 

Wat doe je als je niet aan het fotograferen bent?

Ik volg een opleiding tot visagist of ik ben aan het schilderen. Ik zit nooit stil.

 

Wat vind je een mooie spreuk of gezegde welke op jou van toepassing is?

Take me as I am or watch me as I go.

 

BEKIJK DE FOTO’S VAN NIKKI

Celine van den Brink
Celine van den Brink
I’m a Dutchie with a big passion for photography. I founded Wanderwall in 2015. The idea was born when I was looking for an authentic, honest and inexpensive art photograph, but couldn’t find it. When I unexpectedly moved with my husband from Amsterdam to Marseille in January 2015, I suddenly had the time to further develop my idea and start the business.