Nieuwe fotograaf bij Wanderwall, by Celine: Maeike Blauw

Nieuwe fotograaf: Maeike Blauw

Lara Sieperda: nieuwe fotograaf bij Wanderwall
Nieuwe fotograaf: Lara Sieperda
December 10, 2017
Interview met Tys Damhuis
Nieuwe fotograaf: Tys Damhuis
March 16, 2018

Nieuwe fotograaf: Maeike Blauw

Interview Maeike Blauw

YEAH! We hebben weer een nieuwe fotograaf erbij: Maeike Blauw! Maeike is een professioneel fotograaf die ook veel creativiteit in haar vrije werk kwijt kan. Een aantal foto’s daarvan biedt zij nu aan op Wanderwall by Celine.

 

Wat voor soort fotograaf ben je?

Door te observeren en met een creatieve blik zie ik mooie momenten om vast te leggen. Ik ben altijd op zoek naar beelden die een verhaal vertellen. Bij voorkeur werk ik met natuurlijk licht.

 

Welke 3 woorden omschrijven jou het beste?

Positief, enthousiast en gek op mensen.

 

Hoe ben je met fotograferen begonnen?

Als kind liep ik altijd al met een fototoestel rond en was ik altijd aan het fotograferen. Zes jaar geleden heb ik het fotograferen weer opgepakt. Ik heb de Fotovakschool in Apeldoorn afgerond en ben sinds anderhalf jaar volledig werkzaam als fotograaf.

 

Wat voor onderwerpen fotografeer je het liefst?

Mijn voorkeur ligt bij het fotograferen van mensen, zowel in de studio als spontaan of op straat. Verder maak ik graag vrij werk waar ik mijn creativiteit in kwijt kan.

 

Wanderwall presents Maeike Blauw - Flying Girl

Maeike Blauw – Flying Girl

 

Welke fotografen inspireren je?

Helmut Newton, Peter Lindbergh, David Bailey, Ed van der Elsken, Jimmy Nelson

 

Wat doe je als je niet aan het fotograferen bent?

Ik ben moeder van 3 dochters. Daarnaast hou ik van hardlopen en ik werk ook nog als een freelance marketeer.

 

Wat vind je een mooie spreuk of gezegde welke op jou van toepassing is?

Live, love, laugh and create memories!

 

BEKIJK HIER DE FOTO’S VAN MAEIKE

Celine van den Brink
Celine van den Brink
I’m a Dutchie with a big passion for photography. I founded Wanderwall in 2015. The idea was born when I was looking for an authentic, honest and inexpensive art photograph, but couldn’t find it. When I unexpectedly moved with my husband from Amsterdam to Marseille in January 2015, I suddenly had the time to further develop my idea and start the business.