Nieuwe fotograaf bij Wanderwall, by Celine: Danaë Evers

Nieuwe fotograaf: Danaë Evers

YEAH! We hebben weer een nieuwe fotograaf erbij: Danaë Evers! Danaë fotografeert puur natuur. Geen filters of Photoshop trucage achteraf. De reden? Omdat de natuur zo mooi is. Die heeft geen filters nodig.

 

Wat voor soort fotograaf ben je?

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe dingen. Ik probeer alle mooie momenten vast te leggen en die te delen. Daarnaast houd ik niet van filters of nabewerkingen achteraf. Ik fotografeer puur natuur.

 

Welke 3 woorden omschrijven jou het beste?

Creatief, sociaal, leergierig.

 

Hoe ben je met fotograferen begonnen?

Aan aantal jaar geleden kreeg ik de oude camera van mijn opa. Zodra ik tijd heb, maak ik foto’s.

 

Wat voor onderwerpen fotografeer je het liefst?

Ik fotografeer het liefste in de natuur. Die is zo mooi! En die deel ik graag met anderen.

 

Danaë Evers - Orange Sky

Danaë Evers – Orange Sky

 

Wat is je mooiste foto en waarom?

Dit vind ik een moeilijke vraag. Ik heb een aantal foto’s die ik erg mooi vind en waar ik erg trots op ben. Maar als ik dat toch moet kiezen, ga ik voor de omslagfoto van mijn Facebookaccount. Ik vind het contrast heel erg mooi.

 

Welke fotografen inspireren je?

Ik volg een paar Instagram accounts van fotografen die ik heel inspirerend vind, zoals Scott McCook, Andrew Brown en David Herzig.

 

Wat doe je als je niet aan het fotograferen bent?

Dan focus ik mij op mijn studie Archeologie. Of ik ga sporten of tekenen.

 

Wat vind je een mooie spreuk of gezegde welke op jou van toepassing is?

Be unique, be yourself.

 

BEKIJK DE FOTO’S VAN DANAË

Celine van den Brink
Celine van den Brink
I’m a Dutchie with a big passion for photography. I founded Wanderwall in 2015. The idea was born when I was looking for an authentic, honest and inexpensive art photograph, but couldn’t find it. When I unexpectedly moved with my husband from Amsterdam to Marseille in January 2015, I suddenly had the time to further develop my idea and start the business.