Bart Rondeel is onze nieuwe fotograaf bij Wanderwall by Celine

Nieuwe fotograaf: Bart Rondeel

Interview met Hans Doorenbos - Wanderwall by Celine
Nieuwe fotograaf: Hans Doorenbos
March 19, 2018
Intervieuw met Hilda Palm - fotograaf bij Wanderwall by Celine
Nieuwe fotograaf: Hilda Palm
May 6, 2018

Nieuwe fotograaf: Bart Rondeel

Lees ons interview met Bart Rondeel

YEAH! We mogen weer een nieuwe, uiterst getalenteerde, fotograaf verwelkomen: Bart Rondeel! Bart is een energieke en avontuurlijke fotograaf die eigenlijk per toeval ontdekte dat hij wel van fotografie zijn werk wilde maken. Tijd dus om Bart wat vragen te stellen.

 

Wat voor soort fotograaf ben je?

Als fotograaf probeer ik de schoonheid te laten zien van dingen die we in ons dagelijks leven zien, maar waar we niet bewust aandacht aan besteden. Door juist die dingen te fotograferen, wil ik dat de kijker weer stil staat bij hoe mooi die dingen zijn.

 

Welke 3 woorden omschrijven jou het beste?

Energiek, avontuurlijk en uitdagend.

 

Hoe ben je met fotograferen begonnen?

Ik begon met het fotograferen van mijn vrouw voor haar modeblog. Ik maakte voornamelijk portretten van haar in verschillende outfits. Toen ik een heel mooi portret van haar had gemaakt, realiseerde ik me dat ik graag mijn werk maak van fotograferen.

 

Wat voor onderwerpen fotografeer je het liefst?

Mijn vrouw! Na meer dan 7 jaar is het nog steeds leuk om portretten van haar te maken. Daarnaast fotografeer ik ook momenten op events, feesten en bruiloften. Of stillevens. Dan trek ik er een dag in mijn eentje op uit en neem echt de tijd voor een goede foto.

 

Wanderwall presents Bart Rondeel - Haarlem Spaarne

Bart Rondeel – Haarlem Spaarne

 

Wat is je mooiste foto (tot nu toe) en waarom?

Een van de portretten van mijn vrouw voor haar blog.

 

Welke fotografen inspireren je?

Ik word niet door iemand specifiek geinspireerd, maar kijk wel naar alles wat ik voorbij zie komen. Dit zijn vaak fotografen die schieten voor National Geographic, portretfotografen, eventfotografen, maar ook veel bruidsfotografen uit binnen- en buitenland.

 

Wat doe je als je niet aan het fotograferen bent?

Van alles. Gamen, sporten, mountainbiken, reizen, drummen, uit eten gaan en films kijken.

 

Wat vind je een mooie spreuk of gezegde welke op jou van toepassing is?

Collect moments, not things.

 

BEKIJK HIER DE FOTO’S VAN BART

Celine van den Brink
Celine van den Brink
I’m a Dutchie with a big passion for photography. I founded Wanderwall in 2015. The idea was born when I was looking for an authentic, honest and inexpensive art photograph, but couldn’t find it. When I unexpectedly moved with my husband from Amsterdam to Marseille in January 2015, I suddenly had the time to further develop my idea and start the business.