Over ons - Wanderwall, by Celine: Online Galerie voor Kunstfotografie

About Us

WIE ZIJN WIJ

Wanderwall, by Celine is een online galerie voor kunstfotografie. Wij bieden unieke en betaalbare kunstfoto's van onafhankelijke fotografen aan, geproduceerd met de hoogste kwaliteit. Wanderwall is opgericht door Celine van den Brink met het idee dat het bezit van bijzondere kunstfotografie voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn.

Tegenwoordig zijn er zoveel mooie foto's beschikbaar. Foto's die unieke verhalen vertellen, foto's die je even uit je dagelijkse sleur halen, foto's die herinneringen vormen. Wanderwall is zo gepassioneerd en enthousiast over fotografie dat wij het zonde vinden als al die mooie foto's in een mapje op een computer of in een laatje belanden. Dat is de reden dat we kunstfotografie toegankelijker willen maken.

De kern van onze online galerie is de webshop. In de webshop koop je eenvoudig een bijzondere foto met de allure van een kunstwerk, geproduceerd met de hoogste kwaliteit, maar voor een betaalbare prijs. In 3 stappen heb je jouw kunstwerk samen gesteld. Kies eerst de foto en vervolgens het gewenste formaat en het materiaal waarop je het wilt laten afdrukken. Jouw bestelling wordt uiteindelijk, inclusief een stevig ophangsysteem, bij jou thuis afgeleverd.

Lees op ons blog leuke artikelen over fotografie, interviews met onze participerende fotografen en waar we allemaal mee bezig zijn.

WIE IS CELINE

Wanderwall is in 2015 opgericht door Celine van den Brink (1983). Het idee ontstond toen zij op zoek was naar een bijzondere en betaalbare kunstfoto, maar deze niet kon vinden. En dat terwijl er zoveel mooie foto's gemaakt worden! Zodoende besloot ze om een eigen online galerie op te zetten, waarbij bijzondere fotografie, hoogwaardige kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand gaan.

Celine heeft al een passie voor fotografie zolang ze zich kan herinneren. Als een klein meisje verzamelde ze al alle mooie plaatjes die ze in tijdschriften en kranten tegen kwam. Omdat ze deze beelden ook zelf wilde kunnen maken, begon ze, na verschillende cursussen, aan een fotografie opleiding bij de Fotoacademie in Amsterdam. Naast haar studie Fotografie, heeft ze ook op verschillende marketing afdelingen bij KPN gewerkt.

In januari 2015 verhuisde ze onverwachts met haar man van Amsterdam naar Marseille, Frankrijk. Hierdoor kreeg ze tijd om haar idee verder uit te werken en Wanderwall, by Celine op te zetten. Op dit moment woont Celine nog steeds in Marseille, waarvandaan ze Wanderwall's activiteiten co├Ârdineert.

NEEM CONTACT OP MET CELINE